Harten 6 staat ingeschreven in het handels register  van de KvK Den Haag nr. 27334393 Sporten onder deskundige begeleiding van een CCU verpleegkundige en sportinstructeur. Harten 6 is lid van Patienten organisatie Hartenraad. Voor verdere informatie kijk in het menu hierboven en druk op CONTACT
Zit je in de risicogroep als (ex)hart-, diabetes- of COPD patient en wil je na je revalidatie verder met gezond en verantwoord bewegen ? Dan ben je bij Harten6 aan het goede adres ! Onderleiding van een bevoegd sport instructeur en onder toezicht van een CCU verpleegkundige kan je met een gerust hart sport en spel bedrijven. Harten 6 bestaat al sinds 2009.
© 2009 - 2023 Trimclub Harten 6 - Rijswijk | Alle rechten voorbehouden - Web Design 2009 WvD | Site Update 01-06-2024
Contact met Trimclub Harten 6 dat kunt u op verschillende manieren doen, we hebben het hieronder voor u op een rijtje gezet.
 
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00
onder Telefoonnummer 0630987903.
 
Postadres Trimclub Harten 6,
De Altis, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288EC Rijswijk
of mail naar
Email : info@harten-zes.nl
  
" Spelregels "
 
Beste Leden,
 
Er is onduidelijkheid m.b.t de regels t.a.v opzeggen bij eventueel opzeggen lidmaatschap.
 
Bij opzeggen gelden de navolgende regels,
 
• Opzegtermijn is een maand.
• Bij opzeggen in het begin van een betaalperiode/kwartaal komt regel 1 te vervallen echter er zal geen restitutie plaatsvinden
  over de reeds betaalde contributie.
• Bij opzegging van het lidmaatschap aan het einde van een betaal/kwartaal wordt een maand contributie in rekening gebracht.
• Bij langdurig afwezig zijn zonder opzegging dient hij/zij aan zijn/haar financiele verplichting (contributie) te voldoen.
• Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per email aan het bestuur.
 
Het bestuur van Trim vereniging Harten 6.